Igazság, Boldogság

Önfejlesztés, siker


Megosztó gombok
Megosztás

Az út a boldogsághoz

Az út a boldogsághoz könyv az első olyan erkölcsi szabálygyűjtemény, amely teljes mértékben a józan észen alapul és ami mentes politikai, vallási és bőrszín szerinti hovatartozástól. Az eredetileg 1981-ben kiadott mű célja, hogy segítsen megállítani a társadalom jelenlegi erkölcsi hanyatlását, és helyreállítsa az Emberben a tisztességet és a bizalmat.

 

Az út a boldogsághoz könyvben található alapelvek alkalmazása hozzásegíti olvasóját egy jobb életminőséghez és ahhoz, hogy jobban és boldogabban élhesse életét saját maga, illetve szerettei, barátai, ismerősei számára.

 

Az út a boldogsághoz könyv azzal, hogy szemlélteti az élet különböző területén azt, hogy mi jó és mi az, ami rossz, mi segíti az életet és mi az, ami gátolja, vagy romba dönti, segít abban, hogy

  • fiatalok ne nyúljanak a drogokhoz,
  • kibékítheti a gyermekeket szüleikkel,
  • az olvasója tudatossabban kezdi élni életét és olyan tevékenységekben vesz részt, mely örömet okoz és elhagyja azokat, melyek közép-, hosszú távon lerombolhat egy életet.

Szeretné tudatosabban élni életét? Szeretné boldogabban élni életét? Vagy szeretne egy ismerősének segíteni ebben? Akkor Az út a boldogsághoz könyv önnek íródott.

A könyv két formában érhető el, kemény fedeles könyvként és puha fedeles kis könyvecskeként, mely utóbbi elsősorban azt a célt szolgálja, hogy ismerősöknek, barátoknak széles körben eljuttatható legyen.

Hozzászólás

Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.