Igazság, Boldogság

Önfejlesztés, siker


Megosztó gombok
Megosztás

Főoldal

 

Miért hoztam létre ezt a honlapot?

Ez a honlap azért jött létre, mert szeretném ha VÉGRE kiderülne az igazság az auditorokról és a SZCIENTOLÓGIÁRÓL, a világban rengeteg hamis hír kering, ilyen-olyan okokból kifolyólag. Hogy miért van így, remek kérdés, szerintem ha egy kicsit belegondolsz magad is rájössz. A világban mindenkinek van véleménye mindenről és mindenkiről. Ha nem hiszed el, figyeld meg egy nagyobb családi összejövetelen, hogy mi is történik. Nem azt mondom, hogy ez rossz, azt gondolom, hogy nem feltétlenül úgy van ahogy az emberek vélekednek róla, mert nincs hiteles forrásuk, amiből adatokat gyűjthetnétek. Ennyi az egész, ez nem túl misztikus.

 

Miben segíthet neked?

Azt szeretném ha lenne egy olyan számotokra valóságos honlap ahol végig tudjátok kísérni, hogy és miként működünk mi, mi a célja egy auditornak. Szeretném ha megismernétek haladó és kezdő SZCIENTOLÓGUS emberek gondolatait, sikereit, céljait. Tanácsot kapnátok olyan életben előforduló gondjaitokra amit nem tudtok megoldani. Nem azért van így, mert én olyan baromi okos vagyok, hanem azért mert rengeteg embert ismertem meg és rengeteg élethelyzetet. Volt nálam már dühöngő tinédzser, folyamatosan káromkodó anyuka, veszteséget szenvedett művész, sikertelen hálózatépítő, cukorbeteg nagymama, 80 éves anyuka, aki még sosem volt boldog, szexuális zavarokkal küzdő értelmiségi. 8 általánost végzett, egyetemet végzet, egy diplomás, sok diplomás.....stb. És mindenkinek saját magában volt a megoldás, nem körülményekben, nem az idióta főnőkben, nem szponzorban, ha egyes egyedül saját magában.

 

Téged kik vesznek körül?

 

Alapvetően három kategóriába sorolhatók azok az emberek, akik körbevesznek, akikkel kapcsolatban állsz.
Az elsőbe esnek azok, akik támogatnak, segítenek, és azzal, hogy kapcsolatban állsz velük, előrébb jutsz az életben.
másodikba esnek mindazok, akik nem segítenek, de nem is akadályoznak. Ők azok, akik úgy tűnik semlegesek a te szemszögedből, akár közeli kapcsolatban állsz velük, akár nem.
És ott a harmadik kategória, amelybe azok esnek, akik akadályoznak. Akadályoznak a kibontakozásban, szabadságodban, és ahol csak tudnak, nyíltan vagy burkoltan, valahogy az utadba állnak.

 

auditor.nanoweb.hu képNévnap emlékeztető
Ma
Vendel
névnap van!
Holnap
Orsolya

névnap lesz!

Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.